757 Shares 8828 views

Jak usunąć społeczność w „VKontakte”: szczegółowe instrukcje

Sieci społeczne – nieodłączną częścią naszego życia. Dają nam ogromną możliwość komunikowania się ze sobą, widzenia i zdjęć Pobierz i tym podobne. Jednak mogą one być wykorzystane do promowania produktów wytwarzanych lub usług oferowanych. Odbywa się to za pomocą różnych grup i społeczności.


Grupa w „WE”

Dziś mówimy o popularnej sieci społecznej, który jest nazywany „VKontakte”. Nie ma znaczenia w jakim celu użytkownikowi tworzyć jedną lub innej społeczności – czy do komunikacji między ludźmi o wspólnych zainteresowaniach lub do reklamowania swoich towarów – prędzej czy później niektórzy z twórców pytanie, jak usunąć społeczność w „VKontakte”.

I istnieją podobne pytania na tej podstawie, że ten zasób nie jest przeznaczony do usuwania grupy jako takiej. Nie spiesz się denerwować, nie ma wyjścia. Teraz poznasz kilka sposobów, w jaki sposób usunąć społeczność „VC”.

Pierwsza opcja

Zaloguj się do swojego konta, a następnie kliknij sekcję swoich grupach. Wyszukiwanie sprzętu i przejdź do niego. Zdecydowanie zalecamy, aby zachować gdzieś link do strony publicznej, aby móc w przyszłości w celu sprawdzenia, czy jest ona aktywna lub emeryturze. Następnie włączyć społeczność do kontrolowania funkcji i przejść do stron.

usuń uczestników

Ręcznie usunąć wszystkich ludzi, którzy są tutaj składają. Nie zapomnij zrobić to samo manipulacje z ich własny rachunek, ale tylko w ostateczności, bo wtedy stracisz wszelką władzę i nie ma nic nie może, ale publiczność będzie aktywny. Pamiętaj, że wymaga uprawnień administratora.

Należy pamiętać, że przy każdym zdjęciu mężczyzna, imprezie, nie ma odniesienia – „Usuń ze społecznością” Tu z nim i usuwa każdego uczestnika indywidualnie. Następnie, po usunięciu wszystkich użytkowników, włącz swój zespół na zamkniętym, jeśli było wcześniej otwarte (jak blisko społeczność „VKontakte” – każdy wie). Dopiero wtedy należy usunąć z jej własną.

Grupa będzie nadal istnieć przez pewien czas

Zamknąć grupę okien i powrócić do swojego konta. Należy pamiętać, że jest teraz na stronie będzie brakowało publiczności, ale po wpisaniu adresu w środowisku przeglądarki, to nadal będzie dostępny. Nie spiesz się zdenerwowany, ponieważ grupa jest obecnie zamknięty, a uczestnicy w nim już. Mówi, że nikt inny nie będzie mógł się przyłączyć.

Przyjrzeliśmy się jeden ze sposobów, aby usunąć społeczność w „VKontakte”. Jak widać, nic skomplikowanego o nim. Jeśli jednak publiczna ma 100 500 członków, a wiele albumów ze zdjęciami, usunięcie instrukcja może powodować duże trudności. Wyobraź sobie ile czasu zajmie Ci cały proces? Ale w tej sytuacji nie jest rozwiązaniem, więc nadszedł czas, aby rozważyć drugą opcję jest usunięcie społeczności w „VKontakte”.

alternatywa

W celu realizacji tej metody, trzeba specjalnego oprogramowania, który jest nazywany «VKBot». Pozwala również żadnej specjalnej mądrości i wysiłków w celu usunięcia wszystkich danych. Zamiast tego wspomniane wielofunkcyjna aplikacja usunie wszystkich członków społeczności. Tam również zostaną usunięte pliki multimedialne zamieszczone na stronie. Posty wysłane przez Ciebie lub Twoich klientów zostaną usunięte. W ogóle, to oprogramowanie usunie wszystkie treści i dane pablike do komentarzy.

Tak więc, w jaki sposób usunąć wspólnotę „VKontakte” w ten sposób? Przede wszystkim, należy uruchomić powyższy program. Kiedy to buty, na pewno trzeba będzie wprowadzić informacje dotyczące konta. pojawi się specjalne okno, w którym należy podać swoją nazwę użytkownika i hasło. Należy pamiętać, że muszą one w pełni zgodne z nazwą użytkownika i hasło za pomocą którego logujesz się na stronie głównej osobistej odpowiadające sieci społecznej.

Po pomyślnym zalogowaniu, powinno pojawić się menu, które pojawi się przed tobą. Będzie sporo tematów, ale jesteśmy z wami teraz interesuje tylko jeden – „Grupa”. Następnie znajdujemy opcje: „Usuń komentarz”, „Usuń grupę użytkowników”, „Usuwanie dyskusję” i tak dalej. Oznacza to, że wszystko zaznaczyć, że w taki czy inny sposób związane ze społecznością.

Nie martw się w tym przypadku o kolejności, w której wyeliminowanie treści i dane zostaną przeprowadzone. Przekąska po prostu usunąć wszystkie dostępne administratorów pablike dobrze, i uwolnić się od tej pozycji. W tym usuwania procedura się kończy. Jak widać, nie ma nic skomplikowanego i nadprzyrodzone.

Należy pamiętać, że jeśli nie ma potrzeby, aby całkowicie usunąć grupę, bo to po prostu przestał odpowiadać na niektóre z kryteriów, ma sens, po prostu wyznaczyć administratorowi innych użytkowników. Będziesz być pozostawione tylko opuścić społeczność. Dla niektórych może to być nowe pytanie: „wydostać się społeczności”, „co” VKontakte W tym przypadku, kłopoty naprawdę nie jest, po prostu opuścić grupę i będzie nadal istnieć.