636 Shares 3071 views

Jak się wycofać z „'s odpowiedzi”: oświadczenie

„'S odpowiedzi” usługa pozwala użytkownikom komunikować się ze sobą za pomocą pytań i odpowiedzi. Każdy może stworzyć profil online i otrzymać pytania z innych kont, również zarejestrowane w systemie. Pomimo faktu, że obsługa jest bardzo prosta, a jego interfejs jest intuicyjny i zrozumiały, a czasami mogą być pytania dotyczące korzystania z nich. Ten artykuł odpowie jeden z nich, a mianowicie o tym, jak się wycofać z „'s odpowiedzi.”


Przegląd

W życiu każdego aktywnego użytkownika sieci społecznych przychodzi czas, gdy znudzony, aby spędzić czas w atmosferze internetowego, chcę spędzić więcej czasu w prawdziwym życiu. To w takich chwilach, jak powstają pytania jak wycofać się z „'s odpowiedzi.” Paradoksalnie, ale nawet taka prosta i łatwa obsługa może się nudzić. Przypomnijmy, że każdy może iść do niego i się zarejestrować. Po tym, osobiste konto użytkownika pojawi się w systemie, który można otrzymać na pytania od innych „mieszkańców” w sieci i zadawania pytań sam. Ponadto, strona zapewnia indywidualne ustawienia, takie jak dekorowanie własnych stron (istnieją zarówno wbudowanych tematów, a także mieć możliwość ustawienia ich zdjęcia), wyznaczając grupy użytkowników (którzy mogą, a które nie mogą zadawać pytania) i tak dalej.

Jak się wycofać z „odpowiedzi" S”?

Nie chcą już mieć konto na tym serwisie? Tak, nadszedł czas, aby dowiedzieć się, jak można usunąć profil z „Ask dot ru”. W rzeczywistości, w postępowaniu nie jest wielkim problemem, podobnie jak w innych sieciach społecznościowych. Aby odinstalować stronę, należy:

  1. Wejść na stronę pod swój login i hasło.
  2. Patrz „Menu”, „Ustawienia”.
  3. Wybierz zakładkę „Prywatność”.
  4. Zaznacz frazę „Usuń moją stronę.”
  5. Nacisnąć przycisk „Zapisz”.

To wszystko kwestia jak wycofać się z „'s odpowiedzi” nie będzie już przeszkadzał. Jednak strona nie jest w pośpiechu tak szybko pożegnać swoich ulubionych użytkowników, a tym samym daje możliwość odtworzenia wybranego profilu. Po trafieniu przycisk Zapisz, pojawi się informacja, że ostateczne usunięcie konta po około sześciu miesięcy. dla Co to jest wykonane? Powiedzmy, że zmienisz zdanie. Aby nie tworzyć nowego profilu, można łatwo przywrócić starą.

Jak zrobić „” s odpowiedzi „Konto aktywne ponownie?

Tak więc, nie zdecydowała się usunąć. A teraz, aby prawdziwy stronę ponownie, trzeba:

  1. Wejść na stronę pod twojej informacji logowania.
  2. Wizyta w „Menu” – „Ustawienia”.
  3. Przejdź do zakładki „Prywatność”.
  4. Usuń zaznaczenie przed zwrotem „Usuń moją stronę.”
  5. Gratulacje! Teraz można ponownie odpowiedzieć na pytania znajomych i poprosić ich, aby odpowiedzieć.

W tym artykule mówiliśmy o tym, jak uczynić usunięcie kwestii usług i odpowiedzieć na konto. Jak się dowiedzieliśmy, zarządzanie strona daje nam możliwość dłuższego czasu, aby myśleć o naszej decyzji, a jeśli chcesz, aby przywrócić profil całkowicie.