337 Shares 3215 views

Jak mogę usunąć wiadomości w historii „Skype”, najprostszy sposób?

Jednym z najbardziej popularnych produktów do komunikacji z komputerem – a «» Skype. To pozwala zarówno na wykonywanie połączeń oraz tekst wymiany. W procesie początkujących użytkowników zwykle pojawia się pytanie: „W jaki sposób mogę usunąć wiadomości w historii” Skype „klawisz” i „„Normal”Del Backspace” nie pomaga tutaj?. Dlatego konieczne jest, aby pracować z menu i używać manipulatora. Na innym nie można zrobić. W ramach tego procesu usuwania materiału, jak opisano w jednej wiadomości, a jednocześnie.


jedna wiadomość

Aby rozpocząć, niech sobie z tym, jak usunąć historię wiadomości „Skype” Nie całkowicie, ale wybiórczo. Natychmiast należy zauważyć, że ta metoda działa na tylko, że wiadomość została wysłana. I tylko na własną rękę. Ale te, które są przygotowane, więc jest to niemożliwe do naprawienia. Aby usunąć tylko najechaniu kursorem na tekst i zrobić to wcisnąć prawy przycisk. W liście, które wykonują podobne czynności na pozycję „Usuń”. Jest to przydatne w przypadku, gdy nie jesteś osobą, która wysłała informacje przesyłane podczas komunikacji na „Skype”. Ale ważne jest, aby pamiętać, że usunięcie informacji, więc nie będzie można odzyskać. W tej samej liście znajduje się kolejny ciekawy punkt – „Edit”. Jeśli popełnisz kliknij prawym przyciskiem myszy, możliwe będzie skorygować tę wiadomość i wysłać ją ponownie. Na przykład, błąd lub nieprawidłowo wskazany czas powstał. Że opcja „Edytuj” jest po prostu niezbędny w tym przypadku.

Historia całkowicie

Teraz zajmują się, jak usunąć wiadomości w opowiadaniu „Skype” całkowicie. Aby to zrobić, przejdź do menu o nazwie "Narzędzia". Tutaj możemy znaleźć pozycję „Ustawienia”. W nowym oknie w prawej stronie znajdziemy sekcja „Zabezpieczenia”. Teraz tutaj jest to konieczne, aby znaleźć przycisk „Wyczyść historię”. Po kliknięciu go użytkownik zostanie poproszony o to, czy wszystko chcesz usunąć. Odpowiedź „Tak”, a następnie historia korespondencji zostanie usunięty. Tutaj, podobnie jak w poprzednim przypadku, infortsiya po które nie mogą zostać przywrócone. Zaleca się wykonać tę operację raz na 1-3 miesiące w zależności od intensywności komunikacji. Jest to wygodne, aby to zrobić w przypadku, gdy chcesz ukryć niektóre dane wrażliwe. Na przykład, otrzymywać ważne informacje, które powinny być dostępne dla innych użytkowników komputera. Wystarczy wyczyścić historię tras wcześniej wskazanych, i rozmawiać na „Skype” może być kontynuowana. W tym przypadku, nie ma potrzeby martwić się o tym, że ważne informacje, a następnie pojawia się gdzieś.

wniosek

Jako część tego materiału jest stopniowo algorytm jak usunąć wiadomości w opowiadaniu „Skype”. Coś trudno w tej operacji nie jest i nawet początkujący użytkownik może go obsłużyć. Dlatego też, postępując zgodnie z instrukcjami, wziąć i zrobić. Tuż przed wykonaniem czyszczenia, upewnij się, że informacje są wówczas nie jest wymagane. Po wykonaniu tej operacji w celu przywrócenia informacji byłoby prawie niemożliwe. I to musi być brane pod uwagę. Zwłaszcza jeśli jest skasowane coś ważnego. Dlatego lepiej jest myśleć kilka razy i dopiero wtedy zrobić.