874 Shares 8349 views

Instrukcje: jak dodać do czarnej listy w „WE”

Site „VKontakte” – jeden z najczęściej odwiedzanych i ulubionych sieci społecznych w Rosji i na całym świecie. Powstał w 2006 roku, a jej dzienna frekwencja w lutym 2013 roku wyniosła 43 milionów ludzi. Site „VKontakte” posiada prosty, naiwny i intuicyjny interfejs. Jednak ze względu na fakt, że jest on powszechnie funkcjonalne, czasami pojawiają się pytania o wykorzystaniu nich. W tym artykule pokażemy, jak dodać do czarnej listy w użytkowników „VC”.


Dlatego zapotrzebowanie na czarnej liście?

W sieciach społecznościowych, a także w prawdziwym życiu, są ludzie, z którymi przyjemnie komunikować się i nie chcą dzielić się żadnych informacji. Aby to zrobić, administracja witryny wymyślił „czarna lista” VC, gdzie można dokonać żadnych denerwujące lub nieprzyjemne użytkownik będziesz. Gdy już tam jest, brak informacji ze strony nie będzie dostępna. Napisz swoją wiadomość Zablokuj użytkownika również nie może. W ten sposób można całkowicie wyeliminować ludzi, z którymi się komunikujesz niewygodne.

chodzi o to z jakich powodów ludzie mają o tym, jak dodać do czarnej listy w „BK”? W rzeczywistości, warunki do tego może być wiele, takich jak: ochrona przed spamem (użytkowników w sieciach społecznościowych często jak lista rzeczy do zrobienia od jakichkolwiek reklam, które czasami mogą być irytujące), niechęć do komunikowania się z daną osobą, z zachowaniem poufności czegokolwiek (np, zdjęcia, wiadomości na „ścianie” i tak dalej).

Jak dodać osoby do czarnej listy?

Poniżej odpowiedzi na pytanie: „W jaki sposób mogę dodać do czarnej listy w” BK „?” Jeśli musimy zrobić w tej sekcji jest łatwy w przyjaciela, kroki są następujące:

  1. Przejdź do strony „VKontakte”. Wchodzimy informacje konta (login i hasło).
  2. Odwiedzamy stronę przyjaciela, który chcesz zablokować, a skopiowane w pasku adresu łącza przeglądarki.
  3. W menu po lewej stronie wybierz pozycję „Moje Ustawienia”.
  4. Na górze strony, poniżej niebieskiej linii, znajduje się menu poziomego (ogólne, prywatność, ostrzegania i tak dalej). Wybierz „czarnej listy”.
  5. Aby dodać użytkownika, aby wstawić link do strony, którą wcześniej skopiowany drugi w określonym polu i kliknij „Dodaj do listy” lub po prostu wpisać nazwę użytkownika. Gotowe!

Ważne! Jeśli użytkownik z listy znajomych, aby w tej części, jest on automatycznie usunięty z listy.

Jeśli chcemy zablokować osobę, która nie ma na naszej liście przyjaciół, musimy:

Opcja 1: przejdź na stronę dla tego użytkownika i kliknąć „Zablokuj użytkownika” po lewej stronie tuż po sekcji z muzyką.

Opcja 2: wprowadzenie odniesienia do niepożądanej strony ręcznie, tak jak my z wprowadzeniem innej czarnej liście.

Jak zobaczyć wszystkich użytkowników, którzy znajdują się na czarnej liście?

Gratulacje! Teraz już wiesz, jak zarządzać kontaktami, na pewno masz pytanie: „?” „Jak widzę czarną listę” BK Zobacz wszystkie niechciane ludzi w swojej czarnej liście, można przechodząc do „Moje Ustawienia” – „czarnej liście”. Nie pokaże wszystkie zablokowanych użytkowników. W każdej chwili, jak tylko masz chęć im „Restore”, można wybrać link „Usuń z czarnej listy”.

Mamy nadzieję, że nasz artykuł o tym, jak dodać do czarnej listy w „WE” będzie przydatna.