244 Shares 3887 views

Niewidoczne w „Classmates”. Jak w „Classmates” nauczyć niewidzialność? Jak włączyć niewidoczne w „Classmates”?

Społecznościowy „Koledzy” jest bardzo popularny wśród użytkowników „world wide web”. Do niedawna w miejscu był jeden główny zaletę, że zasadniczo odróżnia go od innych podobnych stron aktualnie najlepszych kafejek internetowych. Wcześniej użytkownicy nie byli w stanie ukryć swoją wizytę na stronie innego użytkownika w sieci, takich jak wroga, albo jak dziewczyna, ale administracja witryny pomógł wdrożyć tę funkcję, zapewniając nową usługę „Invisible”. Co to znaczy, niewidoczne w „Classmates”? To właśnie będzie tematem naszych dzisiejszych rozmów.


Co to jest usługa „Invisible” w „Classmates”

Czym jest ta usługa? Po prostu: poprzez aktywację dowolnego rezydent „odnoklassniki” może swobodnie chodzić na „dom” z innymi członkami pozostaje nierozpoznany.

Zalety „niewidzialne”

Podobnie jak każda inna usługa, „Invisible Man” oferuje kilka dodatkowych funkcji:

  1. Podłączenie usługę „Invisible” w „Classmates”, użytkownik może swobodnie odwiedzić profile innych ludzi, pozostając incognito. Zamiast gości zdjęć pokaże czarną profil.
  2. Po zakończeniu okresu korzystania z usług ciemnej sylwetki wyświetlanego na karcie gości, nie otrzymuje z rzeczywistym obrazem odwiedzającego.

Jak odnaleźć niewidzialny?

Prawdopodobnie najbardziej aktualny w momencie dla użytkowników sieci społecznych pytanie: „Jak” Koledzy „nauczyć niewidzialność?”. Aby uzyskać pełną odpowiedź na postawione pytanie należy zrozumieć, w jaki sposób ta usługa.

Przede wszystkim, każdy użytkownik patrząc na profilu cudzego, nie wtedy, gdy system jest pod zdjęcie migający sygnalizator „na stronie internetowej.” To również nie pojawia się w filmie, wskazując, którzy znajomi są online. I zamiast awatara jest wyświetlany tylko rysunek: męski lub żeński sylwetkę. I ustalić, kto poszedł do swojej strony, jest to niemożliwe.

Z reguły wszyscy odwiedzający profilu są wyświetlane w zakładce „Użytkownicy”. W tej sekcji awatar niewidoczny automatycznie usuwane po 30 dniach. To może zniknąć trochę wcześniej, jeśli niewidzialny gość ponownie trafi na stronę, ale gdy wyłączony tryb stealth. Następnie obraz-sylwetka zostaje automatycznie zastąpiona rzeczywisty obraz gościa. Jest to praktycznie jedyny sposób, aby zapoznać się z jego niewidzialnego gościa.

Niewidoczne w „Classmates” nie może swobodnie chodzić po cudzych profili zamkniętych, oczywiście, jeśli nie jest on przyjacielem stronie gospodarza. Dlatego, jeśli Twój profil jest zamknięty dla publiczności, stał się niewidzialny ktoś z przyjaciół.

Aktywacja usługi

Jak włączyć „niewidzialne” w „Classmates”? Na swojej stronie, bezpośrednio pod avatarem ma pozycji „Inne działania”. Jest podświetlony przez ten napis za pomocą myszy komputerowej, kliknij na link „Włącz niewidzialność” i wystarczy postępować zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na przedmioty, aby podświetlić.

ceny usług

Usługa ta jest wypłacana. Minimalny okres korzystania z trybu Stealth – 10 dni od daty aktywacji. Koszt usługi – +20 OK. „OK” – jest to wewnętrzna waluta miejscu, w którym poszczególne usługi są płatne. Maksymalny okres użytkowania „niewidzialne” – 3 miesięcy, a koszt, odpowiednio, 180 OK.

Usługa zostanie aktywowana natychmiast po złożeniu wniosku, jeśli konto ma funduszy. Jeśli nie, trzeba będzie zdobyć niezbędną kwotę do zapłaty. OCI można kupić w różnych sposobów. Akceptujemy karty kredytowe i pieniądz elektroniczny. Płatności można dokonać za pośrednictwem terminala płatniczego lub odjęta od rachunku za telefon.

Kupić walutę „odnoklassniki” za pomocą telefonu komórkowego

Użytkownicy tej sieci społecznej są głównie młodzi ludzie, co jest o wiele łatwiejsze do zapłaty faktury za pośrednictwem telefonu komórkowego. Konto musi być co najmniej 35 rubli, jeśli zdecydujesz się na zakup minimalnej ilości 20 OK. Aby kupić OK, naciśnij przycisk na głównym zdjęciu słowa „Depozyt”. W oknie, które zostanie otwarte, wybierz najbardziej odpowiednią opcję płatności w naszym przypadku – telefon komórkowy. Podkreślono tę kartę i wpisać swój numer telefonu komórkowego. W ciągu zaledwie kilku sekund do określonej liczby otrzyma komunikat, w którym bude być utrzymywane w tajemnicy kodu. Wprowadź go w odpowiednim polu, a transakcja płatnicza jest zakończona: konto mobilne obciążany kwotą płatności i ilości dodanego konta wewnętrznego nakazał kajdany. Ten sam algorytm proces zakupu kajdany i za pośrednictwem innych systemów płatności.

„koledzy”: Goście Stealth

Jak pozbyć się irytujących niewidzialnych gości? Wcześniej teren ma dostęp do kodu HTML-Widok od strony, na której można zobaczyć intruza. Ale w tej chwili, to okazja została zamknięta z góry.

Jeśli znudzi ci niektóre z nich niewidoczny, regularnie odwiedzając swoją stronę, i obliczyć rozwiązanie z incognito stało się niemal obsesją, konieczne jest, aby przejść do podjęcia zdecydowanych działań.

Jeśli stale komunikuje się w sieci społecznych i mają doskonałą pamięć wzrokową, a następnie zapoznać się z nim w ciągu ostatnich kilku dniach. Istotą tej metody jest to, że jeśli czarna sylwetka spojrzał kogoś ze znajomych, i spojrzał znowu dzisiaj, ale z trybu wyłączenia, wyświetla jego prawdziwe awatar.

Nieco bardziej skomplikowana z tych niewidzialnych gości, jeśli kiedyś mieć w partii nie były widoczne. Jeżeli szczególne problemy, nie dostarczać, to nie szczególnie martwić. Być może ten cichy wielbiciel.

Ale jest jeszcze inny możliwy rozwój. Pchnąć swoją pamięć i pamiętam wszystko nieprzyjemną sytuację, że nie stało się tak dawno temu. Jest prawdopodobne, że niewidzialny – jest przeciwnikiem konfliktu, a tym samym dając mści za przestępstwo. Jeśli podejrzewasz, że jest to jeden z przyjaciół ukrywa się za maską, a następnie wprowadzić go do „czarnej liście”. Jeśli zatrzymać wizyty, potem podejrzenia były słuszne.

Jeśli użytkownik dostarcza naprawdę zbyt wiele problemów, jest to najnowsza wersja, konieczne jest, aby skontaktować się z moderatorem. W takim przypadku, należy wypełnić odpowiedni formularz, który krótko i jednoznacznie wyrazić istotę problemu. Imieniu natrętnego gościa nie wiem, ale nadal pakostnichat na stronie nie będzie już działać.

Ograniczyć ich profile

Zdobądź więcej ochronę przed niewidzialnym profilu użytkownik będzie zamknąć. Co do zasady, przyjaciół użytkownik, a więc mieć pełny dostęp do swoich informacji, zdjęć, i nie trzeba aktywować profil „Niewidzialny człowiek”. Ponadto, nie dostać, aby przejść do profilu użytkownika ludzi wymienionych w „czarnej liście”, a ciemna maska nie pomaga tutaj.

Tryb subtelności „Invisible”

W okresie płatnych usług dla użytkowników łączących się zdecydować, czy włączyć tryb niewidoczny lub korzystać z witryny, pozostając otwarci na oczach użytkowników. Wybierając odpowiedni dla siebie status „niewidoczny” w „Classmates”, nie powinniśmy zapominać, jeden bardzo ważny punkt. Pozostawienie komentarza, wiadomości lub oceny lubiłem zdjęcia, użytkownik zostanie automatycznie odtajnić siebie. A następnie niewidoczne w „Classmates” staje się oczywiste dla wszystkich.

Mamy nadzieję, że znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania.