656 Shares 4292 views

Odpowiedzi na pytanie, w jaki sposób ograniczyć dostęp do swojej strony „VKontakte”


Strony w sieciach społecznościowych sprawia, że profil użytkownika otwarty dla wyszukiwarek. Więc ludzie w internecie znaleźć się nawzajem, aby komunikować się z różnych miejsc świata, zobaczyć zdjęcia i dowiedzieć się o zmianach w sobie w życiu. Ale czasami zdarza się, że trzeba zrobić swój profil prywatny. Następnie poszukać odpowiedzi na to pytanie: „Jak ograniczyć dostęp do ich strony” Menu ustawień portalu „VKontakte” pozwala ustawić parametry do swoich potrzeb. Ograniczenie to może być narażone na konkretnych ludzi, a oni na ogół nie będzie mógł przejść na stronę tych, którzy ograniczają ich dostęp. Można nawet zawierać opcję wyświetlania tylko dla przyjaciół.

Ustawienia „VKontakte” Profil

Jeśli szukasz odpowiedzi na pytanie: „Jak ograniczyć dostęp do swojej strony” VKontakte „” teraz będziemy zrozumieć, jak to zrobić. Tak, zalogować się na koncie tej sieci społecznej. Z lewej strony ekranu znajduje się przycisk menu. Musisz wybrać ustawienia funkcji i umieścić kleszcza we właściwym miejscu na każdej karcie. Pierwsza karta jest nazywany „Ogólne”. Tutaj można dostosować interfejs strony. Linki do artykułów, które są najczęściej używane, dostosowują do ściany. W tej zakładce znajdują się również opcje, takie jak zmiana hasła, numeru telefonu, adresu strony. Że ta karta służy do usuwania stronę „VKontakte”. „Moja strona”, który zawsze może być przywrócone, niezależnie regulować, w zależności od życzenia w odniesieniu do jego funkcjonalności i reklamy. Można wypełnić je wszystkie niezbędne, i sprawiają, że otwarte dla wszystkich lub tylko dla przyjaciół.

Zwróćmy się do następnej zakładki o nazwie „Prywatność”. mogę zrobić tak, że stracisz dostęp do strony. „VKontakte” dla tej opcji są wprowadzane jako takie określenia kategorii użytkowników dla widoczności swojego profilu. Na przykład, znak tych, którzy będą mogli zobaczyć ziemię: informacje o użytkowniku, przyjaciół, społeczność, prezenty, muzyki i tak dalej. Wybierz żądaną pozycję w każdym punkcie na karcie – a strona będzie swoich potrzeb.

ograniczyć dostęp

Jeśli chcesz wyszukiwarek Nie podano linki do swojego profilu, a nie chce dana osoba mogła go zobaczyć, trzeba skonfigurować kilka więcej punktów. Jak ograniczyć dostęp do swojej strony „VKontakte” konkretnej osoby? Aby rozwiązać ten problem, serwis społecznościowy oferuje umieszczać użytkownikowi w konkretnej listy. Otwórz kartę, aby utworzyć czarną listę w menu ustawień, wprowadź numer strony lub nazwisko osoby w polu tekstowym i kliknij przycisk „Dodaj”. Jak ograniczyć dostęp do jego strony „VKontakte” wyszukiwarek w Internecie? Aby to zrobić, w zakładce „Prywatność” na końcu listy opcji na pytanie: „Kto jest widoczny Page” – wybrać tylko użytkownikom sieci społecznej.

W ten sposób Twój profil będzie widoczny tylko dla „VKontakte”. Należy przestrzegać wszystkich zaleceń, a następnie zapisać się od niechcianych gości i obsesyjne komunikacji.