246 Shares 7321 views

Uczymy się subtelności „VKontakte”: Prywatne Znajomi

Największa sieć społeczną „VKontakte” jest bardzo popularnym sposobem komunikacji wirtualnej. użytkownikom kilka opcji dostępnych po rejestracji zasobu sieciowego. W uzupełnieniu do informacji o sobie tam, aby promować swoje pomysły. Użytkownicy mogą publikować treści, a także z pomocy przyjaciół, aby go rozprzestrzeniać. Im więcej przyjaciół i subskrybentów, tym więcej marks „jak” i genealogii. Użytkownicy mają również elastyczność w zarządzaniu, ustawienia „VKontakte”. „Hidden Przyjaciele” – opcja ta pozwala na dostosowanie profilu prywatności.


Jak ukryć „VKontakte” przyjaciół

2013 wprowadzono nowość w ustawieniach serwisowych, a także ulepszone i dodano kilka odcinków. Był tam również opcja, dzięki której nie wszyscy znajomi mogą pokazać reszcie użytkowników sieci społecznych. „Jak zobaczyć ukryte przyjaciół” VKontakte „- pytasz. Po prostu, będą widoczne tylko dla Ciebie, chyba że tę opcję w ustawieniach zmienić. Włączenie tej opcji użytkownikom z różnych powodów. Najważniejsze – to co to jest, a to okazja, aby skutecznie rozwiązać niektóre kwestie prywatności, „VKontakte”. Ukryte przyjaciele są na liście kontaktów, ale stają się niewidoczne dla siebie. Zaloguj się do swojego profilu i kliknąć sekcję „Ustawienia”. Otwiera okno z kartami, można ustawić lub usunąć kleszcza w odpowiednich pozycjach, jak również wybrać z listy rozwijanej opcji społecznościowych proponowanych usług. Zakładka „Bezpieczeństwo” obejmuje te części profilu, który można łatwo regulować „VKontakte”. Ukryte przyjaciele będą z tobą, jeśli zmienisz pozycję „Who można zobaczyć listę przyjaciół i zwolenników.” Z listy można wybrać osoby, które chcesz ukryć.

Ograniczenia w ustawieniach prywatności

Istnieje kilka cech zmieniających się parametrów tej opcji. Na przykład, lista znajomych, że można ukryć przed drugim okiem, limitiruemy. Tylko 15 użytkowników portalu „VKontakte” można dodawać do niego. Ukryte przyjaciół, więc nie przekraczać tej liczby, choć mówią, że ograniczenie to można jakoś obejść …

Gdy już zdecydujesz się na tej liście, nie wychodził pozycję znajdujący się poniżej. Będzie ona regulować widoczność istniejącej listy „niewidzialne” przyjaciół. Można umieścić „Tylko ja” lub utworzyć listę osób, które mogą zobaczyć te informacje. Aby Twój profil jak najwięcej kontroli działania i dostosować wszystkie elementy jednostki, a następnie przejść do następnego.

W APIS na stronie – ważnej części profilu, więc właściwie dobrane parametry nie będą kolidować z umieszczenia publikacji na swojej ścianie. Pomyśl o tym, czy chcesz napisać komentarz, i określić, komu uda się to zrobić. W bloku „Connect with me” można ograniczyć, który ma zdolność do pisania wiadomości i zaproszenia do społeczności, a także ustawić alert. Ustawienia profilu i wszystkie jego składniki uczyni swoją stronę doskonałym źródłem komunikacji i aktywności na portalu społecznościowym.