304 Shares 9806 views

Trzy sposoby, jak wrócić do rozmowy, jeśli usuniętego dialogu

W sieci społecznych „VKontakte” mogą tworzyć rozmowy. Jest to wygodne, ponieważ sposób, aby wysłać ważne informacje do wielu użytkowników. Każdy uczestnik może opuścić czat, a następnie dodać do niej. Ale jak wrócić do rozmowy, jeśli usunięte dialog? W tym przypadku, to nie pojawi się w oknie wiadomości. Ale, na szczęście, na to jest jeszcze możliwe.


Dlaczego znika korespondencji

Oczywiście, pilot korespondencja może być konsekwencją awarii strony lub nieudanej żart znajomego. Ale większość użytkowników sami opuszczających czatów i skasować wszystkie posty – jak mówią, „spalone mosty”.

Powody są różne. Najczęstszym – rozmowa stała się nieistotna, a mężczyzna postanowił nie tracić swój czas. I być może jeden z komunikatów wydawało obraźliwe. Czy nowy członek, z których użytkownik nie chce prowadzić korespondencji został dodany. Ale może w końcu chcesz, aby powrócić do rozmowy. Usunięty dialog? Nie martw się – czat, można jeszcze dodać.

Dodawanie kolejnego uczestnika

Użytkownik opuścił rozmowę można zaprosić ponownie. W związku z tym, należy skontaktować się z jednym z uczestników i poprosić ich, aby dodać cię z powrotem. Aby to zrobić, musi otworzyć „Akcje” i wybierz „Dodaj kolego”.

W oknie należy podać swoje imię i nazwisko, lub po prostu znaleźć Cię na liście (jeśli jesteś w tym swoich przyjaciół). Jeżeli przestrzeń czatu jest dostępna, będzie można kontynuować rozmowy z kimś. W polu do wiadomości wyświetli informację „Imię Nazwisko uczestnika z powrotem do rozmowy.” Ma to zapewnić, że wszyscy członkowie czacie wiedzieć, kto ma dostęp do dialogu.

Mijamy na poniższym linku: pierwszą metodę

Pierwsza opcja nie jest bardzo wygodne, gdyż użytkownik musi czekać na odpowiedź od uczestnika czatu. Jest łatwiejszy sposób, jak wrócić do rozmowy, jeśli usunięte dialog. W tym przypadku nie potrzebujemy pomocy z zewnątrz.

Wpisz w linku https://vk.com/im?sel=2000000001 przeglądarki. Otwórz swój pierwszy czat – czy jesteś członkiem nim w tej chwili, czy nie. Umieścić ostatnią cyfrę 2 – a zostaniesz przeniesiony na drugą rozmowę. Więc można wybrać numer żądanego rozmowy. Kiedy go znaleźć, dodaj je w zwykły sposób – poprzez „Actions”.

Do 9 cyfr link działa dobrze. Ale to nie będzie działać, jeśli po prostu wstawić „10”. Faktem jest, że po znaku „=” musi być 10 cyfr. W związku z tym, należy napisać „2000000010” – to znaczy, aby usunąć jedno zero po dwóch.

Mijamy na poniższym linku: drugi sposób

Rozważmy teraz trzecią opcją jest, aby powrócić do rozmowy, jeśli usuniętego dialogu. Zasada jest taka sama jak w poprzedniej metodzie, ale trzeba użyć innego łącza.

Wprowadź przeglądarkę http://vk.com/im?sel=c1. Liczba po c – oznacza liczbę porządkową na pogawędkę. Zmień go, aż dojdziesz do żądanej rozmowy. Następnie wybierz „Actions” – „Wróć do rozmowy”. Ta opcja jest wygodna, ponieważ może być łatwo włożona i jednoznaczne numery dwucyfrowe.

Pokaż posty

Tak, zorientowaliśmy się, jak wrócić do rozmowy, „VC”. Jeśli usuniesz okno użytkownika przez pomyłkę, jest on prawdopodobnie chcą odzyskać dostęp do swoich wiadomości. Ale tutaj to będzie rozczarowany: korespondencja nie pojawia. Komunikacja z uczestnikami rozpocząć od daty ponownego dodawania. Wszystko, co zostało napisane wcześniej, nie mogą być zwrócone.

Jednakże, nie rozpaczaj. Tak, nie można zobaczyć dialog od samego początku. Ale jeśli chcesz po prostu przeczytać ważną wiadomość, poproś znajomego, aby wysłać go do Ciebie. Można również utworzyć drugie konto i dodać go do rozmowy. Wtedy będzie cała korespondencja.

Zbadaliśmy trzy metody, jak wrócić do rozmowy, jeśli usunięte dialog. Należy uważać, aby opuścić czat, liczba miejsc jest ograniczona. Nawet jeśli naprawdę chcesz wyjść z rozmowy, zastanów się dobrze, zanim usunąć rozmowę. Może ona zawierać ważne informacje, do których dostęp będą utracone.