428 Shares 4266 views

Szczegóły dotyczące sposobu opuścić „Fotostrany”

Jeśli z jakiegoś powodu postanowił wycofać się z rozrywki sieci społecznej „Fotostrana”, to na pewno trzeba wiedzieć, jak to się robi. Oczywiście, wielu uczestników tego projektu wystarczy zamknąć stronę, raz na zawsze, ale poczta będzie nadal otrzymywać powiadomienia i przypomnienia tego zasobu. Zalecamy, aby całkowicie usunąć swoje konto. Więc nie będzie mógł wrócić do swojego konta, a jakiś czas później szybko zapomnieć o tym miejscu rozrywki. Social network „Fotostrana”, oczywiście, ma własną popularnością wśród użytkowników. Niektórzy ludzie lubią to dużo, i to jest regularnie odwiedzane i którzy, przeciwnie, już zmęczony. I wtedy pojawia się ważne pytanie, w jaki sposób do opuszczenia „Fotostrany”. Dziś będziemy omawiać ten problem w szczegółach, a jeśli przyjrzeć się bliżej zapoznać z dostarczonych materiałów, masz trudności nie powinno być żadnego.


wejście

Tak więc, zanim rozpocznie się proces usuwania konta z tej sieci społecznej, trzeba będzie produkować upoważnienie do konta. Po wejściu można zauważyć mały przycisk w prawym dolnym rogu, pod warunkiem, że jest w formie trójkąta. Jest to konieczne, aby go kliknąć. Po użyciu przycisku menu pop-up pojawi się przed tobą, gdzie należy wybrać „Ustawienia witryny”. Najciekawsze jest to, że kwestia sposobu opuszczenia „Fotostrany” nieobjęte miejscu. Więc odpowiedź, nie można wyszukać.

ukryte możliwości

Gdy dojdziesz do sekcji Ustawienia witryny będzie można zobaczyć zakładkę, z ogólnych parametrów. Na dole strony pojawi się mały przycisk „Chcę odejść z serwisu.” Jak już była w stanie zrozumieć, trzeba kliknąć na nim. Nie należy mylić usunięcie strony z pytaniem, jak się wydostać „Fotostrany”, ponieważ są one całkowicie różne rzeczy.

przywództwo

Po kliknięciu na przycisk Usuń, masz dwie opcje będą oferowane. Jeden z nich polega na ukrywanie swojego profilu. Po wybraniu tej opcji, nie będzie już pojawiają się w serwisach randkowych i wyświetlane w wyszukiwarce, jak i geo-usługi. Generalnie strona nikt inny nie widzi. Druga opcja – całkowite usunięcie konta. Oczywiście, jeśli chcesz, aby całkowicie pozbyć się swojego konta, a następnie należy wybrać drugą opcję.

Ale nie sądzę, że kwestia sposobu opuszczenia „Fotostrany” już w pełni rozwiązany. Trzeba będzie kontynuować procedurę, aż do samego końca. Ale nie martw się, następujące działania nie zajmie Ci dużo czasu. Teraz musimy potwierdzić, że chcesz usunąć swoją stronę z sieci społecznej. Potrzebny będzie również podać powód, dlaczego zakończeniu służby. Na koniec jeszcze raz trzeba kliknąć przycisk usuwania stron. Obok wysłać list, który będzie zawierał link do całkowitego usunięcia konta. Po kliknięciu na link. To wszystko – pytanie, jak opuścić „Fotostrany” w pełni rozwiązany.