525 Shares 9445 views

Szczegółowe informacje na temat jak usunąć konto na Facebooku

Niektórzy internauci, którzy mają osobiste profile na portalu społecznościowym „Facebook”, często są proszeni o jak usunąć swoje konto na Facebooku. W rzeczywistości, przyczyny usunięcia profilu może być wiele, na przykład, gdy osoba nie jest już gotów do spędzania wolnego czasu w sieci społecznej, kiedy nie było pragnienie, aby rozpocząć nowe konto, i tak dalej. D. Więc dzisiaj postanowiliśmy zbadać tę kwestię bardziej szczegółowo więc jeśli masz chęć usunięcia konta, postępuj zgodnie z instrukcjami, które dają poniżej.


trudna droga

Usuń konto w rzeczywistości nie jest tak proste, jak większość sieci społecznej chce na różne sposoby, aby ukryć informacje o tym, jak to zrobić, ale to nie jest zaskakujące. Po tym wszystkim, jeśli zdecydujesz się opuścić sieć społeczną, więc będzie mniej niż jednego użytkownika. Jak rozwiązać ten problem? W tej chwili możemy dać ci trzy sposoby. można całkowicie ukryć swoją stronę przez wszystkich użytkowników, dezaktywować swoje konto lub usunąć go całkowicie. Musisz zdecydować, która opcja jest dla Ciebie.

dezaktywacja

Więc, niech nam teraz patrzeć , jak usunąć konto na Facebooku przez jego dezaktywacji. Ta opcja jest najbardziej prosty, ze wszystkimi rozwiązaniami nie trzeba spędzać dużo czasu. Pierwszą rzeczą, którą trzeba kliknąć na trójkącie, który znajduje się w górnej części strony. Po kliknięciu na nią pojawi się menu rozwijane, a następnie należy wybrać „Ustawienia”. Następnie otwórz zakładkę „Ogólne”. Aby otworzyć tę kartę, trzeba wybrać zakładkę „Zabezpieczenia” w lewej kolumnie. Pamiętaj, że administracja ukrywa informacje o tym, jak usunąć konto na Facebooku, więc być bardzo ostrożnym. Na tej stronie będzie można znaleźć i prawie niewidoczne link, który pokaże Ci, jak dezaktywować konto.

Wielu użytkowników większość swojego wolnego czasu wolą spędzać na portalach społecznościowych, za pomocą urządzeń mobilnych. Nasuwa się pytanie, jak usunąć konto na Facebooku z telefonu. W zasadzie można powiedzieć, że nie ma prawie żadnych zmian, trzeba tylko pamiętać, co jest konieczne, aby przesunąć wypustki i ostatecznie dostać się do przycisku głównego. Po naciśnięciu dezaktywacji, można zapytać, czy jesteś pewien swojego wyboru, a także ostrzegł wszystkich punktów, które straci swoje konto. Dezaktywacja konta, zawsze można przywrócić go, oczywiście, jeśli jest to wyraźna potrzeba.

nieodwołalne czyszczenie

Teraz przyjrzyjmy się, jak usunąć konto na Facebooku zawsze. W rzeczywistości jest to też nic wielkiego, po prostu przejść do tej strony, aby usunąć swoje konto. Przed usunięciem ponownie zaoferować logowanie i po zalogowaniu będzie można dokonać niezbędnych czynności. W rzeczywistości, jak usunąć konto na Facebooku, nie jest wielkim problemem, oczywiście, jeśli najpierw zrozumieć wszystkie subtelności.

niewidzialna istota

Jeśli nie zamierzamy całkowicie usunąć stronę, ale tylko na chwilę planuje iść na „wakacje”, a następnie można ukryć wszelkie informacje od swoich znajomych, przyjaciół i wszystkich innych użytkowników, którzy mają konta na portalu społecznościowym. Zrób to możliwe poprzez menu ustawień. Zdecydowanie zalecamy, aby nie trzeba się spieszyć, bo jeśli wyłączyć swoje konto, po prostu stracić nie tylko wszystkie swoje kontakty, ale także pisał rekordy i zdjęcia. Na każdej stronie, należy zwrócić uwagę na informacji, a w ten sposób można uniknąć błędów.