558 Shares 4072 views

Szczegóły na temat jak usunąć stronę w „Fotostrane”

Jeśli zdecydujesz się zostawić tę sieć społeczną w historii, to trzeba być cierpliwym, a szczegółowe instrukcje będą teraz, w jaki sposób usunąć stronę „Fotostrane”. Aby rozpocząć, zalecamy zapoznanie się z danego narzędzia, a dopiero potem przystąpić do działania na koncie. Jeśli prawidłowo postępować zgodnie z instrukcjami, a następnie z konta, nawet ślad pozostaje.


sztuczka

Z reguły dowolnym miejscu, które zyskuje słuchaczy, nie chcesz, aby użytkownicy opuszczają projekt, a w związku z tym, więc twórcy udało się ukryć przycisk na zakończenie, nie wszyscy uczestnicy udało się dowiedzieć, jak to zrobić. W tym przypadku wszystko jest dobrze w sieci społecznej „Fotostrana” bardzo trudne, aby dowiedzieć się, jak usunąć stronę na zawsze. Naturalnie, gdy kształt usunięciem konta jest bardzo skomplikowane, użytkownik faktycznie nie mają możliwości, aby usunąć swoją stronę, a zatem pozostaje tam. Zaloguj się sieci społecznych jest znacznie łatwiejsze niż do dezaktywacji konta. Oczywiście, żaden z administratorów nie lubię, kiedy ludzie wycofać się z projektu, podczas usuwania jej stron.

instrukcja

Przejdźmy teraz do kwestii , jak usunąć stronę w „Fotostrane” i dokładnie analizować wszystkie ważne momenty punktów. Pierwszą rzeczą, którą trzeba otworzyć przeglądarkę, którego używasz, a następnie zalogować się do sieci społecznościowej. Na górze strony można zauważyć, przycisk w kształcie koła, trzeba najechaniu na niego myszką, a następnie przejść do ustawień serwisu.

Social network „Fotostrana”: moja strona i jej usuwanie

Gdy dojdziesz do menu opcji, należy mieć na każdy element odłożyć kleszcza „Nie”, a następnie znaleźć przycisk „Chcę odejść z witryny” i, oczywiście, kliknij na nią. Teraz na system wymaga podania hasła, należy wprowadzić tylko prawidłowe dane, w przeciwnym razie nie uda. Po wprowadzeniu hasła, kliknij na przycisk „Dalej”. Teraz należy dokładnie określić, czy trzeba podjąć decyzję, w jaki sposób usunąć stronę w „Fotostrane”, czy wszystko, co chcesz, aby pozostać na miejscu i regularnie odwiedzać. Jeśli nadal chcesz wykluczyć swój profil, a następnie kliknąć na przycisku dedykowanego. to się nazywa: „Kontynuuj Delete”. Następnie pojawi się ponownie poprosił, aby wyeliminować profil całkowicie lub w części, oczywiście, jeśli skłaniają się ku pierwszej opcji, należy wybrać odpowiednią opcję. Ponadto, w trakcie procesu, można ustawić znak przed zgłoszenia. Gdy zdecydujesz się pytanie, jak usunąć stronę „Fotostrane” i postępuj zgodnie ze wszystkimi instrukcjami, twoi przyjaciele i abonenci otrzymają specjalną uwagę, że zostawiłeś projektu. Należy powiedzieć o mocnych stron projektu, a może zmienisz zdanie, aby go opuścić. Wyjątkowa usługa, aby wybrać dokładnie te przyjaciół, którzy są naprawdę interesujące dla Ciebie.