260 Shares 9348 views

Visa do Grecji. Niezależnie przygotowuje dokumenty dotyczące podróży

Mogę podróżować za granicę bez pośrednictwa udziału biur podróży? Oczywiście, że tak. Co więcej, taka organizacja wypoczynku będzie cię chronić przed ewentualnymi niespodziankami i kłopotów, ponieważ coraz więcej słyszymy o upadłości lub oszustw w branży turystycznej. A koszty pieniężne taką podróż będzie bardziej „przezroczysty”, więc nie wyrzucać pieniędzy i nie będzie musiał zapłacić czasem wątpliwych usług i „piękny” obietnic. Więc co trzeba za niezależną organizacją turystycznych wyjazdów zagranicznych, na przykład w Grecji? Pomyślmy jasnego planu działania.


1. Pierwszą rzeczą do zrobienia – ma uczynić drogę podróż do patrzeć przez przewodników, przeglądania Internetu i zapytać znajomych, którzy tam byli i może podzielić się swoimi doświadczeniami. Zgodnie z trasy będzie musiał znaleźć hotel i zarezerwować loty.

2. Musimy teraz rozpocząć przygotowania do zezwoleń wjazdowych do dokumentów zagranicznych krajów. Oczywiście, trzeba mieć paszport i wizę do Grecji, własny styl. Dlaczego potrzebuję wizy? Daje to możliwość podróżowania do strefy Schengen, potwierdza cel wizyty w kraju i pokazać swoją wypłacalność, wypłacalność i rzetelność. Visa do Grecji, na własny zaprojektowany wymagają zbierania pewnych dokumentów. Listę można znaleźć na stronie greckiej ambasady w Moskwie. Na pierwszy rzut oka – to całkiem imponujący pakiet. Jednak, aby zebrać niezbędne dokumenty do wizy do Grecji jest łatwe. Istnieją jednak pewne niuanse. Na przykład, wymaga dowodu wpłaty hotelu, ale dość często w hotelach, w celu zablokowania tylko liczby wymaganej kwoty na karcie kredytowej. Dlatego w tym przypadku konieczne jest, aby bank uwierzytelniony odpis swojej „Moje konto”, gdzie można zobaczyć wszystkie transakcje bankowe w czasie i, w szczególności, środki blokujące i przedłożenia go do ambasady.

3. Tak więc, jakie dokumenty są potrzebne do wizy do Grecji, samodzielnie zaprojektowany został uzyskany bez dalszej zwłoki? Musisz być cierpliwy i zebrać następujące dokumenty:

– profil (to jest wypełnione w służbie wizowego);

– Kopia wszystkich stronach rosyjskiego paszportu;

– paszportu;

– Dwa kolorowe zdjęcia o żądanej wielkości;

– zaświadczenie o zatrudnieniu, który pokazuje pozycję przeciętnego miesięcznego wynagrodzenia (które, nawiasem mówiąc, nie powinna być mniejsza niż 12.000), adres siedziby firmy i numery telefonów;

– faksu z hotelu pobyt z podpisem i pieczęcią pracownika służby rezerwacja;

– ubezpieczenie zdrowotne, ilość usług, dla których jest nie mniejsza niż 30.000 euro, ważne we wszystkich krajach Układu z Schengen.

Emeryci, studenci i gospodynie domowe muszą złożyć wniosek do sponsora, który zapłaci podróży, jak również, aby to oświadczenie oświadczenie banku lub kopia bankowej książeczce, ale jeśli emeryt ma swoje własne konto w banku, może być jego własna sponsorem i wyciąg z konta w służbie wizowej.

4. Wszystkie niezbędne informacje i stwierdzenia mamy, teraz potrzebują wizy do Grecji. Dokumenty należy składać do greckiej ambasady w Moskwie, rejestrując się w pre-powołania przez telefon (są na miejscu), albo w Moskwie lub regionalnym centrum wizowego Grecji. Ośrodki te są otwarte w Petersburgu, Noworosyjsk, Kaliningradzie, Jekaterynburgu i Nowosybirsku. Zastosowanie do ośrodków regionalnych jest bardzo wygodne, chociaż musi to zrobić osobiście lub przez pełnomocnika. centra czas pracy można znaleźć na stronie internetowej, tutaj są wszystkie telefony do komunikacji, a możliwe jest również poprzez stronę internetową, aby dowiedzieć się o stan swojej aplikacji. Jest też bardzo wygodna usługa – wysłanie paszportu pieczątkę z wizą pocztą na adres domowy. Usługi wizowe w ośrodkach regionalnych o wartości 650 rubli.

Tak, Visa do Grecji, self-zaprojektowane, biznes, oczywiście kłopotliwe, ale warto, ponieważ nabyte doświadczenie, które daje możliwość, aby interesującą podróż, niezależnie od propozycji nałożonych przez biura podróży i znajomość języka obcego otworzy cały świat przed sobą.