529 Shares 5306 views

Usunięcie strony VKontakte na zawsze

VKontakte jest najbardziej popularną siecią społecznościową w krajach WNP i za granicą. Z jej pomocą można znaleźć przyjaciół, komunikować się z nimi komunikatory, wymieniać się informacjami, promować swoją firmę, tworzyć grupy i wydarzenia. Liczba zarejestrowanych użytkowników VKontakte rośnie każdego dnia. Dla kogoś ta usługa jest przyjemną rozrywką, ale są też ci, którzy pomagają sieci społecznej w zarabianiu pieniędzy.


Pomimo wszystkich pozytywnych aspektów, usunięcie strony Vkontakte jest popularną opcją i jest wykonywane przez użytkowników nie rzadko. Jaka jest ta potrzeba? Po co utworzyć stronę, a następnie ją usunąć? Niedawno usunięcie strony VKontakte było niemożliwe. Teraz funkcja jest dostępna i znajduje się w menu "Moje ustawienia" na karcie "Ogólne". Na samym końcu listy różnych opcji ustawiania parametrów strony jest wpis napisany małymi czcionkami "Możesz usunąć stronę". Klikając "Usuń stronę", musisz podać powód swoich działań. Aby pomóc administracji zaoferować opcje, z których można wybrać właściwy powód twojej sprawy. Można to powiedzieć znajomym w wiadomości, która będzie na Twojej odległej stronie, wraz z imieniem i nazwiskiem. Sieć społecznościowa zakłada, że pewnego dnia będziesz chciał odnowić swoje konto. W tym celu VKontakte usuń stronę, aby w ogóle nie zawodzi! Profil z obrazem usługi, nazwiskiem i nazwiskiem, oznaczony jako "usunięta strona", bez żadnych innych informacji kontaktowych pozostanie na liście użytkowników, pozostaną także Twoi znajomi.

Czy trzeba usunąć stronę VKontakte? W końcu, jeśli chcesz pozbyć się obsesyjnych przyjaciół, wiadomości, aplikacji, to w tym celu nie musisz wykonywać funkcji "usuń". VKontakte to wygodne menu ustawień umożliwiające tworzenie profilu zgodnie z Twoimi potrzebami. Karta "Prywatność" spowoduje, że strona będzie prywatna dla użytkowników witryny, a nawet dla przyjaciół. Możesz tworzyć osobne listy, które będą dostępne na ścianie, aplikacjach, zdjęciach i tak dalej. Od niechcianych użytkowników jest opcja "Czarna lista", gdzie wprowadzają dane osób, które mają ograniczony dostęp do strony. Aby nie usunąć profilu, można wyczyścić ścianę, usunąć znajomych, których nie chcesz komunikować, zdjęcia, pliki wideo i audio. Możesz zmienić informacje kontaktowe, adres skrzynki pocztowej, do której połączona jest strona sieci społecznościowej, hasło. Jeśli chcesz, aby nikt nie przeszkadzał VKontakte przez chwilę, to w sekcji "Prywatność" wpisz "Nikt" lub "Tylko ja" na wszystkie żądania. Strona będzie widoczna dla użytkowników sieci społecznościowej, jednak nikt nie będzie w stanie pisać wiadomości, komentować wpisów, zdjęć, zapraszać do grup, zobaczyć swoją ścianę.

Usunięcie strony VK jest użyteczne tylko wtedy, gdy sieć społeczna nie jest używana do Twoich potrzeb. Następnie na stronie usunięcia podaj odpowiedni powód, napisz wiadomość do znajomych i kliknij przycisk "Usuń stronę".