233 Shares 7447 views

Jak w „VC” usunąć tę stronę? Metody decydujący

Czasami użytkownicy sieci społecznościowych, zmęczony bogatej wirtualnego życia, decydują się go porzucić. I wtedy wiele pytań, z których jeden jest: „Jak” VC „usunąć tę stronę” To co omówimy w tym artykule.


Jak w „VC” usunąć tę stronę? standardowa metoda

Twórcy powinni rozważyć tę funkcję i dla użytkowników sieci społecznych. Wydawałoby się, że wszystko jest bardzo prosta: wszystko, co musisz zrobić – jest:

  1. Zaloguj się do serwisu „VKontakte” dla swoich mandatów.
  2. W menu po lewej stronie wybierz sekcji „Moje Ustawienia”.
  3. Uczynić aktywną kartę (na górze strony) „całkowite” i przewinąć stronę do dołu.
  4. Ostatni wiersz będzie link „Usuń moją stronę.”
  5. Kliknij na nią i, zanim w końcu pozbyć się pociągania za sobą sieć na wyjaśni jego przyczynę, monitu. Dało opcji na stronie, takich jak: „Jestem zaniepokojony o bezpieczeństwo moich danych”, „Chcę nową stronę”, i tak dalej. Można wybrać dowolny z nich lub pisać własne w dziedzinie, która znajduje się nieco niżej.
  6. Po zidentyfikowaniu przyczyny, masz możliwość ustawienia parametru rozgłos, dzięki czemu można zdecydować, czy znajomych, aby otrzymywać powiadomienia o usunięcie strony. Aby to zrobić, zaznacz lub usuń zaznaczenie opcji „Poleć znajomemu” i kliknij na przycisk „Usuń stronę”.
  7. Informacje, które użytkownik usunął stronę pojawi się na stronie.

Ale jeśli myślisz, więc ostatecznie pożegnaliśmy z ich przeszłości społecznej, to jesteś w błędzie. Rezerwy zarządzania Ci możliwość zwrotu w ciągu trzech miesięcy, a nie usunąć stronę, to znaczy, wszystkie dane (zdjęcia, muzyka, przyjaciele, gry, i tak dalej), które zostały zapisane. A jeśli po upływie tego okresu, nie iść do „VKontakte”, dopiero potem zostanie usunięty.

Jak w „VC” usunąć tę stronę? skuteczna metoda

Jeżeli nie jesteś zadowolony z tego systemu jest eliminacja koncie, może być nieco inna. Mianowicie, przed przystąpieniem do powyższych działań, trzeba całkowicie oczyścić swoją stronę, aby nie ulec pokusie, aby powrócić. Oznacza to, że będzie:

  • usunięcie wszystkich znajomych arkusza kontaktowego;
  • zlikwidować pliki audio i wideo do swojej stronie;
  • Usuwa wszystkie informacje o sobie;
  • usunąć wszystkie rekordy z muru;
  • w ustawieniach prywatności Strona wybity pełnego ukrycia dla innych.

Poprzez przeprowadzenie wszystkich tych czynności można usunąć stronę, ponieważ kazano powyżej, czyli „My Settings” – aby usunąć stronę. Jest stosując ten sposób, będzie w końcu być w stanie pozbyć się uzależnienia od świadczeń socjalnych. sieć.

ZALECENIA. Jak w „VC” usunąć tę stronę?

Jeżeli nie jesteś pewien, że chcesz się pozbyć swojej stronie w „VKontakte”, a następnie użyć pierwszej metody, która pozwala na podjęcie decyzji w ciągu trzech miesięcy. W tym czasie można zmienić zdanie i przywrócić wszystkie dane, lub do zrozumienia, że nie są gotowi wrócić, a wtedy system automatycznie usunie swoją stronę, bez możliwości dalszego ożywienia. Wybierz dowolną opcję. Szczególnie teraz, że wiesz , jak usunąć stronę na miejscu i pozbyć się uzależnienia społecznego.