777 Shares 1288 views

Jak przywrócić stronę w „Classmates”, a po wyjęciu można zrobić to w ogóle?

W sieciach społecznych, można usunąć swoją stronę. Środek ten został wprowadzony przez długi czas, należy ją użytkowników, którzy chcą pozbyć się swojego profilu, tak że nikt nie mógł go znaleźć. W tym samym czasie, oczywiście, wszystkie informacje, które było na koncie zostanie usunięty i przyjaciół po prostu zobaczyć komunikat, że strona została usunięta.


Mechanizm usuwania strony jest obecny w wielu sieciach społecznych. Na przykład, nie jest funkcją „VKontakte”. Tam po prostu trzeba przejść do ustawień, kliknij usunąć profil, wybierz powód, dlaczego chcesz, aby strona została zamknięta. Ta sama funkcja jest w „Classmates”. Jednak ci, którzy usunięto ich profile w przyszłości stara się go odzyskać, pytając: „Jak przywrócić konto na” Classmates „po usunięciu?”. Wyjaśnienie na stronie internetowej nie.

Kto musi usunąć stronę?

Tak więc, na początek, dlaczego wiele osób potrzebuje funkcją usunąć profil na portalach społecznościowych. Wydaje się, że nikt nie robi dalej „odnoklassniki”, można po prostu spokojnie rzucać swoje konto i cieszyć się życiem. Udowodnione, że społecznościowy zajmuje dużo naszej uwagi. Walka może to być jedyny sposób – do porzucenia ich wykorzystania. W ten sposób zaoszczędzić czas, szukać wskazówek, takich jak „przywrócenie stronę w” Classmates „po usunięciu” nie muszą być.

Jednak wiele osób, usunięcie konta, nie ufaj swoją siłę woli. Rzeczywiście, praca z sieci społecznych – jest też zwyczaj, że opracował mamy wieloletnie siedzi na takich stronach. Nie możemy po prostu wziąć i zatrzymać, aby przejść do strony, to jest nonsens. Ponadto, nasi przyjaciele będą regularnie pisać coś, myśląc, że możemy czytać swoje wiadomości i odpowiadać na nie. I to nie zdarzy!

Dlatego usunięcie profilu (który, nawiasem mówiąc, będzie oczywiste dla przyjaciół) nie tylko dać cały sygnał: „Ja już tu nie ma”, ale będziemy wyciągać i nieodwołalnie z sieci społecznych, dając więcej czasu na prawdziwym życiu.

Co dzieje się z danymi po usunięciu profilu?

Jak przywrócić stronę w „Classmates” bez numeru telefonu i co dzieje się z danymi po usunięciu konta? W uzupełnieniu do informacji, że może zobaczyć każdy (pól profilu, takie jak imię i nazwisko, miasto zamieszkania, fotograficzny), istnieje również kategoria prywatny, zamknięty dla ogólnego dostępu do danych – korespondencja w wiadomościach osobowych. Co się z nimi dzieje?

To nie można powiedzieć niczego na pewno. Zgodnie z ogólnymi zasadami danych korespondencyjnych są po prostu usunięte, ponieważ znika i wszystkie informacje ze strony. Chociaż w praktyce, najprawdopodobniej, wiadomości pozostają na serwerach, a wraz z nimi, prawdopodobnie nadal można znaleźć tych, którzy mają odpowiednie uprawnienia.

Czy to możliwe, aby przywrócić stronę w „Classmates”?

Wracając do głównego pytania o przywrócenie usuniętego profilu. Jak wspomniano w przeglądzie, użytkownicy tej sieci społecznej, przycisk (takie jak „VKontakte”), dzięki której możliwe było, aby powrócić do strony „OK” nie jest. Ponadto, gdy użytkownik próbuje zadzwonić na swoim profilu, widzi komunikat informujący, że jego konto zostało usunięte, i odesłać go nie jest możliwe. Przyciski na powrocie, nawiasem mówiąc, obaj.

Oczywiście, użytkownik nasuwa się pytanie: „Jak przywrócić stronę w” Classmates „po usunięciu? Czy to możliwe?”. A jeśli odnosimy się do sekcji „Pytania i odpowiedzi”, widzimy dokładnie to samo, tylko opcję: Aby przywrócić profil nie może być.

Zarejestrować ponownie z nowymi danymi

Jako ludzi, którzy są już na tyle szczęścia, aby usunąć swój profil, minus podawania tego podejścia jest to, że nadal z sieci społecznej chcesz zarejestrować nowe konto. I uczynić niemożliwym do tego samego adresu e-mail i numer telefonu komórkowego, który dostarcza również pewne niedogodności. Teraz już wiesz, jak „przywrócić” stronę w „Classmates” po usunięciu – po prostu zrobić nowy.

Rozumowanie stronie pomocy technicznej

W każdej sieci społecznej, w tym na „Classmates” akty usług pomocniczych, które zapewniają pomoc użytkownikom w rozwiązywaniu ich problemów. Kontakt z nią może być prosto ze specjalnego formularza na stronie. Tam, co do zasady, ludzie zadają pytania, na które nie można znaleźć w sekcji „Pytania i odpowiedzi”. Kwestia, jak przywrócić stronę w „Classmates” Po usunięciu, można również określić, że tam się niektórym użytkownikom.

W odpowiedzi, one wykazały, że społecznościowy nie dopuszcza możliwość, aby przywrócić stronę po to zostało usunięte. Argumenty, dlaczego istnieje taka procedura i dlaczego strona nie przywrócić dane swoich użytkowników, biurko usługa zostanie pominięta. Być może informacja jest naprawdę trwale usunięte i nie mogą zostać przywrócone fizycznie. Inna opcja – jest stymulowanie użytkownikom nowych kont, choć wątpliwe jest argumentem.

Wnioski i wskazówki

Więc dał odpowiedź na pytanie „Jak przywrócić stronę w” Classmates?”. Po demakijażu to niemożliwe. Istnieje możliwość, że po operator łączności serwis będzie zrobić wyjątek i powrócić do swojej strony, ale jest to mało prawdopodobne, a wkrótce może się zdarzyć, jako wyjątek od reguły. Oprócz odpowiedzi na pytanie, chciałbym również dać rady – nie usuwać swoją stronę. Ten ostry „wyjście” internetowych, może być bolesne dla ciebie. Innym rozwiązaniem, które, naszym zdaniem, jest bardziej niż uzasadnione – ponowna ocena roli sieci społecznych w swoim życiu, i „dobrowolne” odrzucenie nich. Dlaczego „Koledzy z klasy” i „VKontakte”, jeśli masz na żywo przyjaciół, z którymi można spotkać się na spacer, pójść gdzieś i tak dalej. Skorzystaj! I niech to będzie strona będzie słuchać muzyki!